GORAN RISTIĆ
Managing Director
——————————————-

Srce našeg tima, čovek od akcije i ogromnog iskustva. U poslu odlučan i brz, sa ljudima srdačan i blag i kao takav – nezamenljiv. Životni moto: hedonizam krepi organizam.

——————————————-

NIKOLA SEKULIĆ
Managing Director
——————————————-

Brži od metka! Snažniji od lokomotive! U stanju je da odgovori i na najkomplikovanije zahteve klijenta! Pokretačka snaga našeg tima. Brzo radi, brzo razmišlja i još brže rešava probleme.

——————————————-

SANDRA PANIĆ
Research Director
——————————————-

„Govori tiho i vodi Sandru sa sobom.” Surovi profesionalac, savršenog smisla za humor i osmeha koji razoružava. Voli: prirodu, životinje i duge šetnje. Ne voli: traljavu metodologiju.

——————————————-

NEVENA NIKOLIĆ
Head of Fieldwork
——————————————-
Nevena = Akcija. U svakom trenutku na bar 5 strana i najmanje 3 telefona! Bez muke sprovodi čak i najkomplikovanije zahteve na terenu. Samo ona zna kako. Svojim zaraznim smehom ulepšava nam svaki radni dan.
——————————————
UROŠ MIJOVIĆ
Database Manager
——————————————-

Uvek ima taj misteriozni smešak i deluje kao da je u svom svetu. Sigurno razmišlja o kvotama, varijablama i matricama… Jednom kada uđe u bazu podataka, teško ga je izvući. Trgne ga možda samo poziv na ručak. Domaća kuvana hrana, razume se!

——————————————-
SNEŽANA DIMITRIJEVIĆ
Office Manager
——————————————-

Hobotnica. Policajac. Savetodavac. Irenina i Tićina mama. I Maksova mama. Dama. Sve to je naša Sneža. I još mnogo više od toga.

——————————————-

Postanite deo našeg tima.

Pošaljite nam Vaš CV.

 
 POSTANI DEO NAŠEG TIMA

 

Rad na terenu i prikupljanje podataka je veoma važan deo našeg posla i stoga veliku pažnju posvećujemo održavanju i proširivanju naše mreže anketara. Posao anketara podrazumeva sprovođenje telefonskih anketa, anketa u domaćinstvima i na mestima prodaje, kao i rad u ulozi Tajnog kupca.

Ukoliko ste zainteresovani da postanete naš saradnik-anketar, ostavite nam svoj CV, a mi ćemo Vas u najkraćem mogućem roku kontaktirati.