GORAN RISTIĆ
Managing Director
——————————————-

Srce našeg tima, čovek od akcije i ogromnog iskustva. U poslu odlučan i brz, sa ljudima srdačan i blag i kao takav – nezamenljiv. Životni moto: hedonizam krepi organizam.

——————————————-

NIKOLA SEKULIĆ
Managing Director
——————————————-

Brži od metka! Snažniji od lokomotive! U stanju je da odgovori i na najkomplikovanije zahteve klijenta! Pokretačka snaga našeg tima. Brzo radi, brzo razmišlja i još brže rešava probleme.

——————————————-

JOVANA DUKIĆ-VASIĆ
Head of Research
——————————————-
Pronicljiva i sposobna da pročita ljude i toliko dobra u svom poslu da će vam uvek dati baš ono što vam treba. Čak i kada sami niste svesni šta vam treba. Verujte da to može. Jer ima tri sina, dva prezimena, jednog muža i čitav tim koji vodi bez povišenog tona.
——————————————
NEVENA NIKOLIĆ
Head of Operations
——————————————-
Nevena = Akcija. U svakom trenutku na bar 5 strana i najmanje 3 telefona! Bez muke sprovodi čak i najkomplikovanije zahteve na terenu. Samo ona zna kako. Svojim zaraznim smehom ulepšava nam svaki radni dan.
——————————————
SNEŽANA DELIĆ
Head of Qualitative Research

——————————————-

Bar 1000 puta zašto i bar 8 puta toliko zato, i tako 20 godina…  Nema pažljivijeg slušaoca od Nene. Srdačnog pogleda, brižna, staložena, a opet profesionalna. I uvek sa ciljem da razume ono čime se bavi. Žali što nikada nije radila neko istraživanje o kucama, pa sada nepripremljena (neiskusna) uživa u svojoj Mimi.

——————————————
DEJANA JOVIČIĆ
Head of Quantitative Research
——————————————-

Radoznala, draga, precizna, simpatična. Uživa u pronalaženju odgovora i najboljeg rešenja za svaku nedoumicu. A redosled se mora znati: slatkiš uz jutarnju kafu, ručak iz roze posude, šetnja sa psom pre i posle posla. A u međuvremenu ova devojka toplog pogleda i osmeha pravi istraživačku magiju…

——————————————-
DRAGAN DOBRIĆ
Head of Data & Analytics

——————————————-

Dobroćudni div od 198cm. Precizan kao Džordan, blag kao Bodiroga. Košarka mu ne ide od ruke, ali sa brojkama zakucava. Sa njim se statistički značajno (p<0.01) povećalo prosečno profesionalno iskustvo našeg tima.

——————————————
TAMARA RADOVANOVIĆ
Research Executive
——————————————-

Upoznali smo je kao ambicioznog praktikanta željnog znanja. Onda se zaljubila u ovaj posao, a mi u njen entuzijazam. Sada na velika vrata izlazi pred klijente i onako kako samo ona zna, detaljno i precizno, rešava sve izazove koji se pred nju postave. O njoj će se tek pričati, a pesme su već pisali…

——————————————-
 JELENA KONČAREVIĆ
Research Executive
——————————————-

Nije Andrićeva no je naša. I ima je i u kvalu i u kvantu. Detaljista koji zna da uklopi boje, dezene i modele, a i sve tipove istraživanja, tako da uvek i za sve napravi najbolji spoj. Pun pasoš će vam pričati o njenim putovanjima, a izveštaji o njenim kvalitetima. Još jedan psiholog u našim redovima i ponosni vlasnik kovrdžavog bišona.

——————————————-
MARIJANA MARKOVIĆ
Senior Operations Manager
——————————————-

Zaljubljenik u prirodu i životinje. I ljude, naravno. Marijana zna sa ljudima, ume da čuje i rečeno i nerečeno, uvek napravi dobar balans između zategnutog roka i opuštene atmosfere (za rad). Samo joj skuvajte jaku kafu. U maloj šoljici, razume se… I teren može da počne…

——————————————-
MILESA ĐORĐEVIĆ
Operations Manager
——————————————-

Mila i mistična
Interesantna i inatna
Lavica i lady
Emotivna i ekspeditivna
Smart i stroga
Apsolutno neophodna

——————————————-
ŽARKO VUKOVIĆ
Operations Manager
——————————————-

Čovek koji je prošao mnoge pute,
pratio jako komplikovane rute,
lagano realizovao projekte ljute,
znajte da taj nikome ne ljubi skute,
jednom će nam iz Maroka reći: SALUTE!

——————————————-
MILUTIN, ROK, MIA
——————————————-

Kerberi. Mešanci hi­jene i tasmanijskog đavola! Apsolutni vladari prostora. Antistres terapija i zagarantovan osmeh svaki dan. Rade na crno, plaćamo ih u natur­i.

——————————————-

Postanite deo našeg tima.

Pošaljite nam Vaš CV.

 
 POSTANI DEO NAŠEG TIMA

 

Rad na terenu i prikupljanje podataka je veoma važan deo našeg posla i stoga veliku pažnju posvećujemo održavanju i proširivanju naše mreže anketara. Posao anketara podrazumeva sprovođenje telefonskih anketa, anketa u domaćinstvima i na mestima prodaje, kao i rad u ulozi Tajnog kupca.

Ukoliko ste zainteresovani da postanete naš saradnik-anketar, ostavite nam svoj CV, a mi ćemo Vas u najkraćem mogućem roku kontaktirati.